L e t i s z t u l t , e l e g á n s s z ó l a m o k H e g y a l j á r ó l

H i t v a l l á s

A világ legszebb, folyók és hegyek által övezett, bogyós gyümölcsökben, vadban és gombában gazdag vidékén, Tokaj-Hegyalján az alkotás öröme vezet a borok készítésénél.

Hiszünk az ökológiai művelésben, az egyensúly fenntartásában és a helyi közösség erejében. Nem kényszerítünk semmit a borainkra, hagyjuk a terroirt érvényesülni. A furmintban, a hárslevelűben és a muskotályban rejlő lehetőségeket kutatjuk.

Hiszünk abban, hogy a bor arcát a borász formálja igazán emberivé – amilyen a borász, azzá lesz a bor is.

 

Nem ülünk fel divatos hullámokra, hanem olyan stílusú borokat készítünk, amelyeket mi is szívesen innánk: modern, letisztult, könnyed, de mély tartalommal rendelkező tételeket. Minden részletre ügyelve ragaszgodunk az eleganciához.

Szeretjük a kihívásokat, de megtanultuk, hogy a türelem és a lelassulás mindennél többet jelent. Gyönyörködni és megélni az adott pillanatot – erre a kalandra hívunk mindenkit, aki hozzánk ellátogat és a borainkat kóstolja.

Aktuális

L e g f r i s s e b b

hírek, információk a pincészet házatájáról

Az ezerarcú Rány

Rácz Erika, az erdőbényei SanzonTokaj borásza minisorozatot indít a Borsmenta hasábjain. Írásaiból a Tokaji borvidék különleges dűlőit ismerhetjük meg közelebbről.

G a l é r i a

Dűlőink

Palánkos-dűlő
Palánkos-dűlő
« A 8 »

A Borászat

« A 5 »

Események

« A 3 »

Iratkozz fel hírlevelünkre